Reference

Spolupráci s panem Oravou mohu vřele doporučit. Příjemné vystupování a profesionální přístup, komunikace, ochota řešit veškeré požadavky klienta a rychlost jsou na prvním místě. Jsou opravdoví profesionálové. Doporučuji !!!!

Jiří Kudláček

Hodnocení práce pana Kuličky: "profesionální, spolehlivý a ochotný přístup, časová flexibilita a maximální nasazení při řešení zdánlivě neřešitelných problémů ve prospěch klienta. Můžeme vřele doporučit." 

Reticulum, a.s.

S prodejem bytu, který mi prodával pan Kulička jsem byl velmi spokojený. Vstřícné a slušné chování i vystupování musím vyzdvihnout. Děkuji moc a doporučuji!!

Soldán

Připojuji se ke kladným ohlasům na vstřícné a rychlé jednání p. Kuličky. Je to člověk na pravém místě, který ví co dělá. Při koupi nemovitosti nebyl žádný problém a vždy když jsem si nebyl s něčím jistý, tak jsem dostal na vše odpověď. Pan Kulička odvedl skvělou práci, není čeho se bát. A vřele doporučuji.

Marek Serban

S panem Oravou byla velice příjemná spolupráce při prodeji. Je to profesionál, ochotný, vstřícný a lidský. Doporučuji na 100%.

Romana P.

Pan Orava je úžasný. Jednak že byt prodal v nečekané rychlosti, na to, že jsme vše potřebné řešili na dálku, neboť bydlím v místě 300km vzdáleném od místa prodeje bytu, vše proběhlo tak hladce, že se mi to nechce ani uvěřit. Spolupráce naprosto senzační, co slíbí, splní, je příjemný, rozumný, má pochopení. Na prodej volalo moc moc makléřů, kteří se podbízeli, ale vsadila jsem na toho nejsprávnějšího a jsem mu za to moc vděčná, že vše proběhlo naprosto korektně, spolehlivě, bezproblémově. A to jsem si říkala „no jo, recenze, to si může napsat každý“. Může, ale na pana Oravu jsem přesvědčená, že jsou všechny 100% od spokojených klientů. Škoda, že nemám v místě ještě jiný byt, prodávala bych jej opět jenom přes něho :-))).

Jana B.

Mám osobní zkušenost s několika realitkami a musím přiznat, že dobrou. Když jsem ale nedávno prodávala dům, velmi jsem zvažovala nabídku pomoci makléře pana Radka Kuličky. Trochu jsem měla obavy z jeho mládí. Musím ale přiznat, že jsem byla velmi překvapena jeho profesionálním přístupem, ochotou a pochopením. Jeho milé a vstřícné jednání, komplexní poradenství a servis, je velkou pomocí a proto jenom doporučuji.

Alexandra Meliorisová

Můžu vřele doporučit. Prodávala jsem byt a realitku jsem nechtěla. Ovšem když jsem poznala pana Kuličku a jeho vstřícné jednání, člověku nic nenutí, svěřila jsem prodej s klidným svědomím jemu. Vše proběhlo rychle, bez problémů, komunikace perfektní a troufám si říct, že dokáže splnit přání i toho nejnáročnějšího klienta :-) Přeji Vám spoustu spokojených klientů. Krásný den :-) 

Dᚹa Čižmárová

Rád bych poděkoval panu Oravovi za rychlé a spolehlivé jednání při koupi bytu v Hranicích. Také za ochotu při řešení všech situací a vyřízení hypotéčního úvěru. Pana Ing. Oravu mohu vřele doporučit.

Jan Štěpánek

Dík panu Oravovi proběhla koupě bytu naprosto bez problému. Cením si férového chování a pozitivního přístupu. Díky! 

Jakub

S panem Kuličkou jsem byla plně spokojená, byl vstřícný a kdykoliv ochotný. Mohu jen doporučit.

Martina Olššanská

S přístupem pana Kuličky při koupi bytu jsem byl zcela spokojen. Je to profesionál, se kterým se zde na trhu realit jen tak nesetkáte. Můj poznatek vychází i z porovnání s jinými makléři, kteří působí v Hranicích. 

Miloslav Veselka

Pana Kuličku mohu jen doporučit! Při koupi bytu mi vyšel maximálně vstříc a na všem se dalo domluvit. Velice solidní a férové jednání, se službami jsem naprosto spokojená.

Pavla Virághová

Doporučuji makléře Radka Kuličku pro jeho spolehlivé a vstřícné jednání a zapálenost pro věc.

Marek Pavlica

Rád bych poděkoval panu Ing. Františšku Oravovi za rychlý, bezproblémový průběh prodeje mého bytu v Novém Jičíně a velice pozitivní přístup. Prodej proběhl úplně přesně podle mých představ, děkuji.

Radek Vavrečka

Panu Ing. Oravovi děkuji za bezproblémovou a rychlou koupi bytu. Za jeho profesionalitu, ochotu a proklientský přístup můžu jedině doporučit.

Markéta ŽŽaganová

Spolupráci s panem inženýrem mohu vřele doporučit. Je opravdovým profesionálem ve své profesi.

René S.

Spolupráci s panem Oravou mohu vřele doporučit. Rychlé a vstřícné jednání, přesné informace a schopnost poradit v mnoha otázkách souvisejících s pořízením mého bytu, to mě přesvědčilo o tom, že je to člověk na svém místě. Určitě se na něj příště znovu obrátím.

Tom K.

Schopný člověk na svém místě. Férové jednání, nadstandardní přístup. Určitě doporučuji.

David Kreuz

Zdravím všechny, kteří navštívili tuhle stránku. Chtěl bych se podělit o zážitek během pořízení mého nového bytu 3+1 v Hranicích. Rozhodně jsem nechtěl kupovat byt přes realitní kancelář, na doporučení ostatních lidí. Přesto mě inzerovaný byt 3+1 podle fotek velice zaujal a splňoval všechny moje požadavky. Tak jsem se rozhodl, že na inzerovaný byt zavolám a byl jsem mile překvapen ochotným přístupem. Osobní prohlídka bytu byla na profesionální úrovni. Na vše, na co jsem se zeptal, jsem dostal ihned odpověď. Ve všem mi byt vyhovoval, tak jsem moc dlouho neváhal a byt jsem koupil. Kvůli zdlouhavému vyřizování hypotéky, trval celý proces několik měsíců. Celou dobu jsme byli v kontaktu a jakýkoliv problém byl ochoten se mnou kdykoliv řešit. Tímto bych chtěl moc poděkovat Panu Ing. Oravovi za jeho čas, výbornou domluvu, ochotu poradit, komunikaci, spolehlivost a profesionální přístup! S koupí bytu jsem maximálně spokojený a pana Oravu všem vřele doporučuji.

Patrik

Maximální spokojenost, rychlé jednání, spolehlivost, výborná komunikace, doporučuji. Díky pane Orava.

Libor Juračka

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně